fbpx

Om Enyday

Enyday er en digital platform, energy community og smart energi. 

Et energimarked i foranding


Det er tid til at handle og tage aktiv del i elektrificeringen, styrke decentral og lokal produceret energi. Enyday påtager sig en aktiv rolle i realiseringen af EU’s nye aftale om Clean Energy, der reformerer Europas elmarked, og bliver en katalysator for masse udbredelsen af små vedvarende energianlæg som solceller og vindmøller.

 

EU aftalen åbner for energi ejerskab og energi demokrati i Europa, hvor visionen er at skabe aktive og fleksible forbrugere, som genererer, opbevarer, sælger og deler deres strøm – såvel fysisk som virtuelt.

 

Det decentrale elmarked vil fremtidigt få større indflydelse, og Enyday har skabt en platform, der styrker udviklingen mod aktive energi forbrugere og producenter.  

Energifællesskabets potentialer

I energifællesskabet formidler Enyday kontakten mellem prosumers og consumers, så overskudsstrøm finder vej til de, der har brug for den.

Producenter og prosumers kan selv vælge, hvem der er aftager deres strøm og brugerene vælger aktivt energikilde.

Opret en profil her.

 

   Delestrøm og smart energi

Enyday’s energifællesskaber er en del af fremtidens decentrale elmarkeder, der gør det spændende, billigere og lettere at foretage det grønne valg. Med Enyday kan mindre solcelleejere virtuelt handle strøm med andre elforbrugere og vores partnere i et socialt netværk.

Snart kan forbrugere med elblier og batterier indgå et samarbejde med Enyday. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her og følg med i udviklingen af Enyday og vores kommende services!

Enyday og samarbejde

 

Enyday er ikke et elselskab – men et community, som samarbejder med udvalgte elselskaber, boligforeninger og installatører, om grønne digitale løsninger til bevidste elforbrugere. 

Enyday udenom dit elselskab
Som direkte bruger hos Enyday, er du totalt uafhængig af elselskaber og kan bare være med for sjov og helt gratis.

Enyday via dit elselskab
Vi samarbejder med udvalgte elselskaber, som ønsker at tilbyde sine kunder Enyday’s digitale løsninger, som et service ‘add-on’ til sit eksisterende el-salg.

 

  Abonner på nyhedsbrev