Styr jeres eget el-kooperativ, i etagebygningen eller som micro-grid, og spar penge!

 

Vi er en digital platform til energifællesskaber (både private udlejere og boligforeninger), for alle jer energi pionerer, som allerede nu, har solceller på taget af jeres bygning eller i jeres by.  Er du fra en boligforening eller etagebyggerier med solceller, så skriv en email til os på hello@enyday.com, så tager vi en uforpligtende snak om hvordan vi kan etablere et energifællesskab hos jer, der engagerer beboerne og spare penge!

Vi tilbyder derudover et gratis community, for private, hvor vi kan vise dig din egen el-data og elprisen imorgen. Og som noget af det første kan du på vores markedsplads handle din overskudsstrøm fra solcellerne, direkte med dine venner udfra din rigtige el data (pssst…vi udvikler og demo’er stadig kun på el-deling). Men lav en profil nu, og kom med spændende rejse og vær i udviklingen af fremtidens energi services!

 

Vi introducerer en engagerende platform til at styre afregning af jeres energifællesskaber eller micro-grid!

Virksomheder som Airbnb og GoMore har radikalt ændret måden at tænke forretning på, og bidraget til at drive deleøkonomien frem i mange industrier. Disse nye kræfter og dynamikker er nu på spil i elmarkedet, og vil fremtidigt forandre måden du køber strøm på. Enyday er stolte over at introducere deleøkonomien på det danske el-marked ved at understøtte udbredelsen af el-kooperativer med vores service.

 

Nye solceller popper op allevegne, og vores huse kan nu producere deres egen strøm. Det betyder at mange større etagebygninger har et stort uudnyttet potentiale for at dele solceller med sine naboer i bygningen. På gode dage, kan solcellerne sågar producere mere, end vi forbruger. 

I dag løber strøm tilbage til elnettet, hvor det anonymt bliver forbrugt – men det behøver ikke være sådan!  Tænk og drøm, hvis du kan dele din overskydende strøm med andre ligesindet i nærområdet – og blive bedre betalt. Den vision arbejder vi på skal blive til virkelighed. 

 

I takt med at el-produktionen og distributionen skifter til at blive mere lokal, flytter Enyday kontrollen over energien til vores community medlemmer. 

 

Velkommen til Enyday.

dd   ho

  

  

 

 

DANMARKS FØRSTE ENERGY COMMUNITY

Vi samles i et gratis energifællesskab om lokalt produceret strøm, digitale løsninger og ønsket om et samfund, hvor vedvarende energi i fremtiden udgør 100% af vores elforsyning.

Enyday er ikke et elselskab – men et community, som samarbejder med elselskaber, boligforeninger og installatører, om grønne digitale løsninger til bevidste elforbrugere.

Er du privat solcelleejer, kan du allerede i dag;

Tilføje venner og andre lokale brugere med solceller, batterier eller elbiler og følge med i hinandens profiler og el-data.

Lav en el-deling med en af dine venner på platformen. Vi demo’er kun, så du kan være med til at forme platformen, mens vi gør den klar til at bruge den fremtidens el-marked med bl.a. micro-grids. 

Opret en profil her!

SE DIN ELDATA 
Med vores løsning, ser du din
 el-data direkte fra datahubben hos Energinet.

– Opret en profil hos Enyday.

– Forbind din elmåler og accepter med NemId, at vi henter din el-data fra Energinet.

Herefter, vil du fremover, se din el-data, når du logger ind.

Opret en profil – her!

Obs! For at se data, skal din fjernaflæste elmåler være aktiveret af din el-leverandør.

 

I dashboardet kan du tilføje nye venner, oprette strømdelinger, se dit forbrug og nyheder.

Dit dashboard

Hjælper dig med at holde overblik over din strømproduktion, forbrug og delinger.

Nominering: Top 20 Nordic Climate Startups (Vinter 2019)

 

 

Sponsor: Vi er stolte over at være støttet af Innovationsfondens Innobooster program.

Norrsken foundation har lavet en lille trommesolo for Enyday, da vi blev nomineret til at være blandt TOP 100 impact startups i Norden (Marts 2019). Det er vi meget stolte over!