Vilkår for brug af Enyday

(Kun gældende for gratis version til privat kunder. Erhvervskunders brug af applikationen reguleres specifikt i indgået aftalegrundlag). 

Enyday.com udbydes af:

Enyday ApS
Gammel Lundtoftevej 1E, 2.sal
2800 Kongens Lyngby
Kontakt e-mail: hello@enyday.com
Cvr-nr. 38675044

Brug af enyday.com

Ved at bruge enyday.com accepterer du disse vilkår og du bekræfter, at du overholder alle gældende love og regler for brugen. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du straks navigere væk fra enyday.com.

Enyday.com er udelukkende til ikke-kommerciel brug, dvs. du må hverken distribuere, ændre, offentliggøre, genbruge, fremsende eller på anden vis bruge materiale og indhold på enyday.com til offentlige eller kommercielle formål uden vores skriftlige samtykke.

Du må gerne linke til og bruge materiale fra enyday.com, men du skal overholde reglerne om ophavsret og tydeligt angive os som kilde.

Selvom vi gør vores bedste for at give opdaterede og præcise oplysninger, kan der forekomme prisændringer, utilsigtede fejl og lignende på enyday.com og vi gør derfor opmærksom på, at alt indhold på enyday.com tilbydes ”som det er” uden garantier for fuldstændighed eller korrekthed og uden indeståelser af nogen art. Vi fraskriver os alt ansvar for indhold på enyday.com.